COZONAC CU NUCĂ, CACAO, CARAMEL ȘI NUCĂ DE COCOS

Postat de panacris in Dulciuri
16 Ian 2016 | 5254 vizualizari

Am pornit de la rețetă postată de Bertoni D Albert, https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1673415792927408&set=a.1375494336052890.1073741828.100007770091396&type=3&theater&notif_t=like , apoi am trecut în revistă mai multe articole despre faptul că aluatul pentru cozonac, se prepară în două zile și anume se frământă aluatul după-amiaza, apoi se lasă la dospit la rece până a doua zi, http://www.adihadean.ro/2015/01/cozonac-impleticit/ , așa că am probat și eu varianta aceasta,doarece deja se făcuse târziu, ca să mai stau după el l-a dospit la cald și apoi la copt.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 17.01.2016, 10:45
la 17.01.2016, 11:53
Faina combinatie!
la 17.01.2016, 12:00
Foarte foarte bun! Imi place maxim!
la 17.01.2016, 15:30
ce imi place si ce frumos ti-a iesit!
la 17.01.2016, 17:42
delicios
la 17.01.2016, 18:22
excelent
la 17.01.2016, 19:24
Ce delicios trebuie sa fie!
la 17.01.2016, 21:19
Wow! Cum arata!
la 18.01.2016, 08:56
O pufosenie grozava!
la 18.01.2016, 09:12
ce frumos arata , si ce combinatie de arome , minunat
la 18.01.2016, 15:06
Foarte bun, cu siguranta!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking