Cozonac moldovenesc

Postat de miha in Dulciuri
6 Apr 2010 | 39577 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 12.04.2012, 14:00
Astazi ma apuc de cozonaci si pasca, va fi ptr prima oara, sper sa-mi reuseasca! Voi face reteta ta de cozonac, cea cu nuca si cacao, dar in loc de nuca voi pune stafide, nu prea ma dau in vant dupa nuci! Si voi face si pasca ta, dar cum e ptr prima oara, as vrea sa fac cel mult 3 cozonaci! Ai cumva unele indicatii de "ultiml minut" pana sa incep?!.....))) iar diseara (cand vor fi si fetitele mele acasa, vor sa ma ajute) voi face si niste biscoturi(koulourakia tou pasxa),e traditional grecesc de paste(sotul meu e grec),asa ca azi voi fi destul de ocupata dar imi place, imi aminteste de copilarie la tara la bunici! Traditiile ne umple oarecum viata si da culoare!
la 12.04.2012, 15:02
Iti tin pumnii sa iasa totul bine si iti doresc sa ai spor!
la 13.04.2012, 08:44
Buna! O minunatie mi-a iesit pasca!o sa postez poze, doar ca mi-iesit moale aluatul si nu puteam sa-l lucrez, cel putin nu cu faina asa cum am vazut in pozele tale, dar a crescut frumos, acum gustul nu il stiu inca, iti voi zice dupa paste! Am pus jumate mascarpone si jumate branza de burduf, umplutura era f buna la gust, de ce nu ar fi si pasca! Trebuie sa incerci reteta asta, e f buna cu branza burduf!si cozonacii mi-u iesit f frumosi, a meritat munca! Te intrebasem de smantana ptr ca tu in reteta ai 2 linguri de smantana, ptr pasca,dar am gasit aici ceva asemanator!
Paste Fericit!
la 13.04.2012, 09:49
Probabil ca ar mai fi trebuit putina faina. In functie de tipul de faina uneori este necesar sa punem mai multa sau mai putina. Dar daca pana la urma rezultatul a fost unul reusit nu pot decat sa ma bucur.

Un Paste fericit si tie alaturi de cei dragi.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking