Cozonac RosenKrantz
Postat de cocineraviajera in Dulciuri 16 Apr 2012 | 8564 vizualizari
In primul rand va doresc un Paste fericit, multa sanatate si pace in suflet !
Anul acesta am incercat un cozonac RosenKrantz, care dupa parerea mea nu cere mult efort.
Bineinteles, ca de obicei am adus modificari retetei de baza.
Am fost multumita de aspect si de textura.
Important este ca a fost apreciat.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (20)
la 17.04.2012, 10:03
bun,bun,am trecut la fav
la 17.04.2012, 15:24
interesanta idee!
la 17.04.2012, 20:36
Sarbatori Fericite!
la 24.04.2012, 18:08
Cand se pune IAURTUL in aluat???? Se mai pune? :-)))))Dar uleiul(50 ml)?
la 30.04.2012, 12:59
Multumesc mult! Chiar bun si usor de preparat.
Alira_72, cred ca din graba am omis sa specific aceste ingrendiente.
Iaurtul se adauga la inceput, inainte de a adauga laptele si uleiul se foloseste la sfarsit adaugand cate putin pentru a se desprinde usor de maini si vas. Nu stiu daca mai pot modifica in reteta, dar sper sa-ti fi fost de ajutor. Numai bine!
COMENTEAZA