Cozonac RosenKrantz

Postat de cocineraviajera in Dulciuri
16 Apr 2012 | 8564 vizualizari

In primul rand va doresc un Paste fericit, multa sanatate si pace in suflet ! Anul acesta am incercat un cozonac RosenKrantz, care dupa parerea mea nu cere mult efort. Bineinteles, ca de obicei am adus modificari retetei de baza. Am fost multumita de aspect si de textura. Important este ca a fost apreciat.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 17.04.2012, 10:03
bun,bun,am trecut la fav
la 17.04.2012, 15:24
interesanta idee!
la 17.04.2012, 20:36
Sarbatori Fericite!
la 24.04.2012, 18:08
Cand se pune IAURTUL in aluat???? Se mai pune? :-)))))Dar uleiul(50 ml)?
la 30.04.2012, 12:59
Multumesc mult! Chiar bun si usor de preparat.
Alira_72, cred ca din graba am omis sa specific aceste ingrendiente.
Iaurtul se adauga la inceput, inainte de a adauga laptele si uleiul se foloseste la sfarsit adaugand cate putin pentru a se desprinde usor de maini si vas. Nu stiu daca mai pot modifica in reteta, dar sper sa-ti fi fost de ajutor. Numai bine!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking