Crap in pesmet a la italiano

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
20 Mai 2012 | 5568 vizualizari

Imi place mult cum aromeaza italienii pesmetul cu parmezan , ierburi usturoi , patrunjel .

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 21.05.2012, 00:05
gustos!trebuie incercat
la 21.05.2012, 06:26
Mi-era dor de retetele tale cu peste
la 21.05.2012, 07:51
Bun crapul asta oglinda!
la 21.05.2012, 08:17
la 21.05.2012, 08:22
tare bun
la 21.05.2012, 09:09
arata asa de bine
la 21.05.2012, 09:52
la 21.05.2012, 10:36
as servi si eu o feliuta tare bine arata
la 21.05.2012, 12:43
arata bine si multumim pentru tips,aveti dreptate!
la 21.05.2012, 18:20
N-am mancat niciodata.. dar trebuie sa fie tare bun! Foarte educative cele 2 tipsuri sa inteleg ca sunt norocoasa, inca!
la 21.05.2012, 19:49
Mie mi-ar placea mult...eu sunt o norocoasa...la mine numai sotul curata pestele eu doar il gatesc
la 22.05.2012, 00:15
bine de luat in seama toate sfaturile
la 22.05.2012, 20:17
ce bunatate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking