Crap in pesmet a la italiano
Postat de mihaelar63 in Crap / Caras 20 Mai 2012 | 5568 vizualizari
Imi place mult cum aromeaza italienii pesmetul cu parmezan , ierburi usturoi , patrunjel .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 21.05.2012, 00:05
gustos!trebuie incercat
la 21.05.2012, 06:26
Mi-era dor de retetele tale cu peste
la 21.05.2012, 07:51
Bun crapul asta oglinda!
la 21.05.2012, 08:22
tare bun
la 21.05.2012, 09:09
arata asa de bine
la 21.05.2012, 10:36
as servi si eu o feliuta tare bine arata
la 21.05.2012, 12:43
arata bine si multumim pentru tips,aveti dreptate!
la 21.05.2012, 18:20
N-am mancat niciodata.. dar trebuie sa fie tare bun! Foarte educative cele 2 tipsuri sa inteleg ca sunt norocoasa, inca!
la 21.05.2012, 19:49
Mie mi-ar placea mult...eu sunt o norocoasa...la mine numai sotul curata pestele eu doar il gatesc
la 22.05.2012, 00:15
bine de luat in seama toate sfaturile
la 22.05.2012, 20:17
ce bunatate
COMENTEAZA