Crap la tava cu ceapa verde si bacon

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
22 Noi 2014 | 6265 vizualizari

Ce poate fi mai bun decat un crap proaspat cu carnea rozalie ? Simplu si rapid de preparat la tava . Cand l-am pregatit m-am gandit la tehnica en papillote[ impachetare in hartie de copt]. Ca sa nu pun fiecare bucata , am impachetat toata tava .

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 22.11.2014, 22:48
Mokuska ne-am inteles
la 23.11.2014, 09:35
Impachetezi toata tava!,dar tare bun a iesit peste!
la 24.11.2014, 12:35
Da , merge bine si la pachet ))
la 24.11.2014, 12:36
Nu va pot contrazice a fost foarte bun
la 24.11.2014, 12:37
De multe ori prepar peste duminica il impachetez si-l servesc la gradina ca aperitiv pana se facegratareala

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking