Creier de porc pane

Postat de violeta30 in Mancaruri cu carne
12 Sep 2021 | 4258 vizualizari

Reţete de suflet Îmi place foarte mult creierul de porc în diverse reţete şi îmi aduce aminte de copilărie.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 13.09.2021, 16:29
la 13.09.2021, 19:27
la 14.09.2021, 08:13
la 14.09.2021, 09:24
la 16.09.2021, 19:20
la 04.10.2021, 12:15
Îmi cer scuze că intervin la această rețetă, care nu este altceva, decât creier crud, în scoarță de pesmet.
Pentru pregătirea corectă a creierului, trebuiesc urmați obligatoriu, următorii pași:
- se spală creirul,
- se curăță de pielițe,
- se ține în apă cu sare, 20 de minute pentru eliminarea sângelui.
- se fierbe 20 de minute în apă care conține sare, oțet, piper, foi de dafin, morcov, ceapă și a fiert în prealabil 15 minute.
- se portionează se formează și se prăjește
Simplu și sănătos!
Mult succes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking