Creier de porc pane
Postat de violeta30 in Mancaruri cu carne 12 Sep 2021 | 4258 vizualizari
Reţete de suflet
Îmi place foarte mult creierul de porc în diverse reţete şi îmi aduce aminte de copilărie.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (6)
la 13.09.2021, 16:29
la 13.09.2021, 19:27
la 16.09.2021, 19:20
la 04.10.2021, 12:15
Îmi cer scuze că intervin la această rețetă, care nu este altceva, decât creier crud, în scoarță de pesmet.
Pentru pregătirea corectă a creierului, trebuiesc urmați obligatoriu, următorii pași:
- se spală creirul,
- se curăță de pielițe,
- se ține în apă cu sare, 20 de minute pentru eliminarea sângelui.
- se fierbe 20 de minute în apă care conține sare, oțet, piper, foi de dafin, morcov, ceapă și a fiert în prealabil 15 minute.
- se portionează se formează și se prăjește
Simplu și sănătos!
Mult succes!
COMENTEAZA