Postat de MotanLaOale in Porc 9 Ian 2014 | 66224 vizualizari
Imi place foarte mult creierul, dar din pacate gasesc rar de cumparat sa arate si bine.
Este reteta lui Gaby pe care mi-a dedicat-o acum doi ani de ziua mea si a iesit foatre bun! >:D
la 08.02.2014, 23:32 Data viitoare pune apa la fiert , cateva boabe de piper , o foaie de dafin ,putin otet . Lasi sa dea un clocot si apoi pui creierul la fiert . Dupa racire si dupa ce ai facut ,, impanarea '' operatiunea cu datul prin ou si pesmet este indicat sa-l lasi sa se odihneasca o ora minimum la rece de la Sanda Marin citire
la 09.02.2014, 00:06 Multumesc Mihaela
la 09.02.2014, 20:53 ador creierul pane,este delicios
la 09.02.2014, 21:33
la 13.02.2014, 01:31 hmmmm vreau si eu
la 13.02.2014, 08:17
la 25.03.2015, 13:11 Azi fac si eu, dar nu pentru mine ci pentru sotul meu