Crema Catalana

Postat de Vyoleta in Dulciuri
22 Aug 2011 | 5009 vizualizari

Un desert gustos,specifica regiunei Cataluña

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 23.08.2011, 08:04
interesant
la 23.08.2011, 08:30
Am facut si eu, e tare buna, insa spre deosebire de reteta de fatza eu am trecut crema printr-o sita fina, am dat-o la rece iar cand am scos-o am presarat un strat de zahar deasupra si l-am caramelizat.
E de mare efect, crede-ma.
Nu facusem decat 3 boluri si n-am apucat sa le fac poza.
la 23.08.2011, 09:25
Mmm, ce bun! Gabitzo, pai daca ai cu ce sa caramelizezi
la 23.08.2011, 09:27
deliciu
la 23.08.2011, 09:28

Onutzo, in reteta scria c-o poti baga, daca n-ai chistol ), la cuptor.
la 23.08.2011, 09:33
la 23.08.2011, 11:06
la 23.08.2011, 16:51
interesant
la 23.08.2011, 20:32
buna crema
la 23.08.2011, 21:20
place
la 24.08.2011, 10:52
place
la 22.08.2012, 20:41
eu papam in italia,dar cu zahar deasupra flambat

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking