Crema de patiserie

Postat de doralinda72 in Dulciuri
5 Mar 2013 | 13411 vizualizari

E o crema care o putem folosi la multe deserturi, si poate fi combinata chiar si cu alte creme, cum ar fi de ciocolata, sau capsuni...

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 05.03.2013, 20:45
Super reteta!
la 05.03.2013, 21:04
Botcrina, multumesc ptr incredere!
la 05.03.2013, 21:04
Anett, multumesc frumos!
la 05.03.2013, 21:28
Crema ce imi place mie
la 05.03.2013, 22:32
E buna tare rocsi! Cand fac tortulet ptr noi in casa, fetita cea mica alege doar ciocolata si eu iau crema asta!
la 05.03.2013, 23:52
buna daca e cu vanilie, dar amidon nu stiu daca gasesc aici
la 06.03.2013, 01:11
Unde loredana? De fapt amidonul ajuta la intarirea cremei, nu stiu cu ce ai putea sa o inlocuiesti, dar sigur trebuie sa existe ceva!
la 06.03.2013, 01:36
in italia,trebuie sa ma uit cum se numeste aici
la 06.03.2013, 08:54
Aaa, sigur exista! incearca cu google traducere
la 06.03.2013, 13:09
imi place mult crema asta
la 06.03.2013, 13:50
Alinutza
la 06.03.2013, 17:23
buna crema ta Dora, merge cu orice
la 06.03.2013, 20:15
Asa e simona! O poti folosi la multe deserturi! Multumesc frumos!
la 29.09.2013, 14:23
la 30.09.2013, 12:54
Babi

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking