Cremes
Postat de AlexandraOrdean in Prajituri 16 Dec 2013 | 7339 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (26)
la 17.12.2013, 11:08
la 17.12.2013, 11:48
la 17.12.2013, 15:06
ce pofta-mi faci
la 17.12.2013, 15:48
te astept la o bucata Dia
la 21.12.2013, 11:48
foarte bun!!!
la 21.12.2013, 13:22
o intrebare am si eu,de ce imi raman foile tari si abia le tai,gresesc cu ceva in reteta sau e vreun secret....multumesc
la 21.12.2013, 13:25
Hai sa-ti spun eu un secret Crystyna...inainte sa pui foile faramiteaza-le....si desigur lasa cateva ore acoperit cremesul cu o greutate deasupra sa se poata inmuia
Uite asa ca sa ai o idee despre ce iti spun...
http://www.bucataras.ro/retete/cremsnit-vanilat-28684.html
la 21.12.2013, 13:36
sarumana multumesc asa o sa fac......sarbatori fericite
COMENTEAZA