Cremes

Postat de AlexandraOrdean in Prajituri
16 Dec 2013 | 7339 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 17.12.2013, 09:56
la 17.12.2013, 11:08
la 17.12.2013, 11:48
la 17.12.2013, 11:57
la 17.12.2013, 15:06
ce pofta-mi faci
la 17.12.2013, 15:48
te astept la o bucata Dia
la 21.12.2013, 11:48
foarte bun!!!
la 21.12.2013, 13:22
o intrebare am si eu,de ce imi raman foile tari si abia le tai,gresesc cu ceva in reteta sau e vreun secret....multumesc
la 21.12.2013, 13:25
Hai sa-ti spun eu un secret Crystyna...inainte sa pui foile faramiteaza-le....si desigur lasa cateva ore acoperit cremesul cu o greutate deasupra sa se poata inmuia

Uite asa ca sa ai o idee despre ce iti spun...

http://www.bucataras.ro/retete/cremsnit-vanilat-28684.html
la 21.12.2013, 13:36
sarumana multumesc asa o sa fac......sarbatori fericite
la 28.12.2013, 19:21

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking