la 17.04.2010, 10:47 ms gaby,ca dupa bucataras,pot sa astept,uitasem ca este zgarcit,cum el singur se lauda mai sus bucataras sper ca nu te-ai suparat pe mine ca vad ca nu spui nimic
la 22.04.2010, 01:06 Incerca sa-i fierbi in bere neagra (gen Guinness), n-o sa regreti
la 07.02.2013, 13:25
la 09.07.2013, 18:05 Nu e chiar penibil avind in vedere ca multi ii fierb doar in apa...Fara un plus de gust !!!
la 11.11.2017, 01:20 Aiurea..in cautarea unei postari cu target. Am fiert crenvursti in toate felurile posibile si nu exista absolut nici o diferenta de gust in afara prepararii lor native din fabrica. Cei mai buni sunt acei fierti in apa fara condimente si alte lucruri care le altereaza provinienta. Daca sunt crenvursti buni vor fi geniali doar fierti corect si cu un mustar clasic oldschool fara pic de arome cu consistenta de 60-70% din boabe. Se gaseste la 2-3 lei in orice supermarket, secretul mustarului fiind: cu cat este mai ieftin, cu atat este mai natural si gustos