Crenvurşti în aluat

Postat de madi_marin in Aperitive / Garnituri
11 Aug 2013 | 5997 vizualizari

Stiu, stiu! O să spuneţi că nu avem voie să mâncâm crenvurşti! Nici nu o facem des. Chiar deloc.În cazul ăsta cred că nu-i bai dacă-i pregătim în aluat şi presăraţi cu seminţe din plin. Reţeta am preluat-o de pe ,,www.teoskitchen.ro,,.Şi pentru că plecăm curând în vacanţă, pentru drum ….m-am gândit să pregătesc ceva ce n-am mai pregătit până acum. Arătau delicios în reţeta originală şi m-am hotarât repede. Am făcut din cantităţile înjumătăţite ( drept test), deci…nu mă certaţi. În cel mai rău caz încercaţi şi voi!Sunt foarte buni! Parol!

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 12.08.2013, 15:03
Nu cred ca te cearta nimeni , doar vreun carcotas , si-apoi ce intereseaza pe cineva ce mananca populatia ?!? Ce , io sar la gatul cuiva cand gateste cu taratele godacilor ? De gustibus non disputandum ...
Mie una imi place ce-ai gatit , tre' sa ies si eu sa gasesc de Cristim(mie aceia-mi plac)si musai sa fac ... asa de gustarit intre mese
la 12.08.2013, 18:23
arata grozav, Madi sa stii ca exista si crenvursti autentici, facuti din carne, asa ca nu te cearta nimeni
la 12.08.2013, 18:47
fetele, dragele mele....va multumesc si ma bucur ca nu ma certati...
@ sa fiti cuminti si sa faceti multe bunatati cat sunt plecata...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking