Creveti cu cartofi si busuioc

Postat de radu_popovici in Fructe de mare
4 Ian 2012 | 10061 vizualizari

Crevetii marinati si prajiti rapid se potrivesc bine cu cartofii fragezi, crocanti la exterior, si cu busuiocul aromat. Serviti preparatul ca gustare calda la o masa festiva; il puteti lua in calcul si pentru masa de Revelion. Vinul Rose by Enira 2010 completeaza excelent, ca gust, aroma si culoare acest preparat delicios.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 05.01.2012, 09:31
La multi ani! Vreau si eu da' n-am .
la 05.01.2012, 18:37
@gaby_d: La multi ani! Imi pare rau ca nu ai. Te referi la creveti?
la 05.01.2012, 18:39
pai la ce altceva?la usturoi?)
la 05.01.2012, 18:39
acum am vazut ca la reteta asta nimeni nu rade, numa' io)
la 05.01.2012, 18:44
hai ca rad si io cu tine dar de ce radem?
la 05.01.2012, 20:02
eu rad de avatarul tau ))))
la 07.01.2012, 14:33
la 09.01.2012, 15:00
la 13.01.2012, 23:10

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking