Crutoane aromate

Postat de Sylvia in Mancaruri de post
27 Ian 2014 | 6343 vizualizari

Tuturor ne plac crutoanele dar cel mai adesea gestul este de a cumpara o punga de crutoane de la magazin pe motiv ca nu sunt scumpe si sunt gata facute…..gresit spun eu cand putem sa le facem atat de simplu acasa din paine pe care nu am folosit-o. Pentru a avea crutoane bune trebuie sa folosim paine mai veche dar nu uscata…deoarece o sa avem niste crutoane uscate si fara gust.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 27.01.2014, 18:44
Irina am facut ultima data cipsuri de sunca ( jambon crud afumat ) sunt bestiale merita testate am pus si reteta , am mai facut niste acadele de parmezan o sa pun si reteta lor, le faceam la castel pt decor la risotto si am facut si acasa sa va arat si voua
la 27.01.2014, 18:54
Ce idee faina!
la 27.01.2014, 19:14
Uite, crutoanele astea, acum le-as manca cu branza fondue
la 27.01.2014, 19:24
Bune si de rontait asa goale!
la 27.01.2014, 20:43
la 28.01.2014, 09:25
ce bunatati de rontait
la 28.01.2014, 13:36
imi plac
la 14.03.2014, 07:23
am preparat de multe ori, le mancam si ca pe bake-rolls dar nu stiam de patrunjel. ... si mai puneam oregano

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking