Cum se face aluatul de foietaj

Postat de AlexTeacher in Scoala de gatit Bucataras
3 Apr 2017 | 11402 vizualizari

Aluatul de foietaj este un aluat care necesita mai multa atentie, pentru ca este migalos si nu iese daca in camera e o temperature ridicata. Ar trebui sa nu ai mai mult de 18-20 de grade, pentru ca untul sa nu se topeasca prea tare.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 03.04.2017, 17:04
Bun trebuie sa fie preparat acasa Ma duce cu gandul la un beef wellington Pe deasupra trebuie sa fii si rece in palma cand il prepari nu ca acele doamne care topesc totul cand se vad cu ceva in mana )
la 03.04.2017, 17:08
Interesant!
la 03.04.2017, 17:08
E cam munca de Sisif dar merita.....
la 03.04.2017, 17:19
la 03.04.2017, 17:55
la 03.04.2017, 18:52
la 03.04.2017, 20:08
Tare imi doresc sa fac foietaj in casa, dar niciodata nu ma incumet!
la 03.04.2017, 23:14
la 04.04.2017, 06:19
la 04.04.2017, 10:36
Aluatul de foietaj facut in casa este extraordinar de bun dar trebuie mult timp, rabdare, indemanare....bunica facea, imi aduc aminte cum il framanta iarna, cu geamul deschis...deci foarte bun pontul cu tava rece!
la 04.04.2017, 12:56
Perfect! Chiar am să încerc...
la 21.02.2018, 19:20
Preferatul meu aluat! Rusinica sa imi fie ca nu am stiut sa il fac desi e preferatul meu!😂😍😍😍

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking