Cum se face aluatul de foietaj
Postat de AlexTeacher in Scoala de gatit Bucataras 3 Apr 2017 | 25605 vizualizari
Aluatul de foietaj este un aluat care necesita mai multa atentie, pentru ca este migalos si nu iese daca in camera e o temperature ridicata. Ar trebui sa nu ai mai mult de 18-20 de grade, pentru ca untul sa nu se topeasca prea tare.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 03.04.2017, 17:04
Bun trebuie sa fie preparat acasa Ma duce cu gandul la un beef wellington Pe deasupra trebuie sa fii si rece in palma cand il prepari nu ca acele doamne care topesc totul cand se vad cu ceva in mana )
la 03.04.2017, 17:08
Interesant!
la 03.04.2017, 17:08
E cam munca de Sisif dar merita.....
la 03.04.2017, 18:52
la 03.04.2017, 20:08
Tare imi doresc sa fac foietaj in casa, dar niciodata nu ma incumet!
la 03.04.2017, 23:14
la 04.04.2017, 10:36
Aluatul de foietaj facut in casa este extraordinar de bun dar trebuie mult timp, rabdare, indemanare....bunica facea, imi aduc aminte cum il framanta iarna, cu geamul deschis...deci foarte bun pontul cu tava rece!
la 04.04.2017, 12:56
Perfect! Chiar am să încerc...
la 21.02.2018, 19:20
Preferatul meu aluat! Rusinica sa imi fie ca nu am stiut sa il fac desi e preferatul meu!😂😍😍😍
COMENTEAZA