Cum se face coliva

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
14 Mar 2010 | 16840 vizualizari

Cum se face coliva, rapid si usor de preparat. Foarte buna!

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 17.03.2010, 10:46
Si mie imi place foarte mult coliva. In deosebi graul fiert cu zaharul, atunci cald.
la 18.03.2010, 11:20
nu faci cu arpacas? sau nu diferenta?
la 18.03.2010, 23:02
ionela e acelasi lucru ori grai decarticat ori arpacas
la 06.04.2010, 23:53
imi place tot ce e dulce super bun
la 09.10.2010, 17:42
Voi face in seara aceasta coliva....sper sa imi iasa...voi folosi aceasta reteta...
la 22.03.2011, 16:32
Nadina, multumesc pentru aceasta reteta. Mama facea coliva foarte buna dar nu am invatat reteta zicand mereu ca mai am timp sa invat asa ceva. Acum este prea tarziu pentru reteta mamei. Sper sa imi iasa coliva dupa reteta ta, caci de acum va trebui sa fac mereu.
la 24.03.2011, 22:31
La inceputul retetei spui ca se pune graul la fiert in apa cu sare,iar apoi spui ca se adauga graul in apa cu zahar care fierbe .
NU INTELEG!
Se scoate graul din apa cu sare si se adauga in apa cu zahar sau cum!?
la 17.05.2013, 22:41
Felicitari pentru munca depusa si tot respectul cuvenit , dar acelor gospodine carora nu le reuseste coliva le recomand www.colivele.ro pentru Bucuresti si Ilfov.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking