Cum se face coliva
Postat de nadina73 in Mancaruri de post 14 Mar 2010 | 16840 vizualizari
Cum se face coliva, rapid si usor de preparat. Foarte buna!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (8)
la 17.03.2010, 10:46
Si mie imi place foarte mult coliva. In deosebi graul fiert cu zaharul, atunci cald.
la 18.03.2010, 11:20
nu faci cu arpacas? sau nu diferenta?
la 18.03.2010, 23:02
ionela e acelasi lucru ori grai decarticat ori arpacas
la 06.04.2010, 23:53
imi place tot ce e dulce super bun
la 09.10.2010, 17:42
Voi face in seara aceasta coliva....sper sa imi iasa...voi folosi aceasta reteta...
la 22.03.2011, 16:32
Nadina, multumesc pentru aceasta reteta. Mama facea coliva foarte buna dar nu am invatat reteta zicand mereu ca mai am timp sa invat asa ceva. Acum este prea tarziu pentru reteta mamei. Sper sa imi iasa coliva dupa reteta ta, caci de acum va trebui sa fac mereu.
la 24.03.2011, 22:31
La inceputul retetei spui ca se pune graul la fiert in apa cu sare,iar apoi spui ca se adauga graul in apa cu zahar care fierbe .
NU INTELEG!
Se scoate graul din apa cu sare si se adauga in apa cu zahar sau cum!?
la 17.05.2013, 22:41
Felicitari pentru munca depusa si tot respectul cuvenit , dar acelor gospodine carora nu le reuseste coliva le recomand www.colivele.ro pentru Bucuresti si Ilfov.
COMENTEAZA