Cum se face coliva lipoveneasca - Kutya
Postat de DinDragostePentruGatit in Vegan / Raw vegan 9 Feb 2013 | 10353 vizualizari
Cum se face coliva lipoveneasca. Are ca şi ingrediente doar grâu fiert şi miere de albine şi se numeşte kutya. Când şi când, mi se face poftă... mai ales în zile de post, o servesc ca mic dejun sau gustare. De data asta am folosit arpacaş, nu aveam grâu.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 09.02.2013, 11:53
Merg sa mai fac o tura, iar mi-e pofta...
la 09.02.2013, 12:05
Super
la 09.02.2013, 12:10
Na din asta nu am facut niciodata ca la noi nu se face . Mama mai aducea de la vecine si mai gustam si eu. Cred ca as manca de la tine cu miere
la 09.02.2013, 12:12
Cu drag, Timi. Imi place.. si imi place si cea romaneasca, insa nu o mananc de la oricine, stiu ca se umbla cu manutele pe acolo si nu imi place... prefer pe cineva care foloseste lingura pentru a amesteca ... fiecare cu ale lui.
la 09.02.2013, 12:19
la 09.02.2013, 12:25
Eu n-am facut coliva pana acum, dar va veni o vreme cand va trebui sa fac, dar imi place foarte mult coliva
la 09.02.2013, 12:42
Meri, multumesc lui Dumnezeu, nici eu nu am pregatit-o pana acum pentru alte scopuri... decat pentru a-mi face poftele.
la 09.02.2013, 21:23
la 09.02.2013, 21:30
la 17.05.2013, 22:35
Felicitari pentru munca depusa si tot respectul cuvenit , dar acelor gospodine carora nu le reuseste coliva le recomand www.colivele.ro pentru Bucuresti si Ilfov.
COMENTEAZA