Cum se face painea integrala

Postat de AlexTeacher in Scoala de gatit Bucataras
23 Mar 2017 | 12425 vizualizari

Pentru o paine cu faina integrala, proportia de faina alba/ faina integrala este de 70% cu 30%, sau 60% faina alba, 40% faina integrala. Daca vei folosi doar faina integrala risti sa obtii o paine foarte tare. Pastrand proportiile si urmarind video-ul, iti vor iesi 2 paini mari, pufoase, cu miez dens.    

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 23.03.2017, 17:36
Cea mai buna paine!
la 23.03.2017, 19:05
la 23.03.2017, 20:05
la 23.03.2017, 21:57
Bună pâinică!
la 23.03.2017, 22:33
la 24.03.2017, 07:06
place!
la 24.03.2017, 08:37
la 24.03.2017, 20:04
Minunata paine!
la 26.03.2017, 17:57
la 04.12.2018, 16:00
La treaba , Mihaela !!!
Si eu stiam de proportia de fainuri . Azi am pregatit ce aveam din ,,bucati;'' macinis integral , neagra si alba
la 07.04.2020, 20:38
foarte buna!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking