Curcan cu crustă de verdeţuri
Postat de sisterskitchen in Curcan 19 Feb 2012 | 3325 vizualizari
Masa de Anul Nou presupune un centru de atenţie, un preparat deopotrivă special şi fastuos. Curcanul domină mesele americanilor de ziua naţională, englezii îl servesc adesea de Crăciun, iar noi ne-am obişnuit să-l gătim în această perioadă a anului, când zilele libere ne permit să petrecem mai mult timp în bucătărie. Este un înlocuitor delicios pentru obişnuita friptură de porc şi efectul asupra invitaţilor este garantat.
Înainte de a începe, trebuie să ştiti că pasărea trebuie dezgheţată peste noapte iar timpul de pregătire poate ajunge uşor şi la 4-5 ore. În final, eforturile vă vor fi răsplătite cu o friptură spectaculoasă, parfumată şi fragedă, totul într-un înveliş crocant.
Inapoi la reteta
|