Curry de pui ca la mama lui acasa
Postat de Brindusa in Pui 25 Ian 2010 | 5887 vizualizari
Am luat aceasta reteta de la o colega din India.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (7)
la 26.01.2010, 08:07
pe gustul meu , merge la favorite .
brandusa cu ce e presarat orezul ?cu piper ? eu le vad ca niste seminte mici .
la 26.01.2010, 08:30
arata super ,il incerc si eu
la 26.01.2010, 08:49
mihaela, orezul e facut (nu presarat) cu boabe de mustar negru. Prin fierbere boabele astea se inmoaie si cand le mananci pocnesc usor in gura. F bun.
la 26.01.2010, 09:08
bine am vazut eu seminte ,ador mustarul gen dijon cu boabe intregi
la 26.01.2010, 12:47
Vad insa ca n-ai pus orez basmati ci clasic?
la 26.01.2010, 14:26
Nu-mi mai aduc aminte ce orez e, caci reteta asta e facuta cam acum 2 saptamani. De obicei folosesc orez basmati, dar daca n-am timp sa ajung la magazinul arabesc de unde il cumpar, folosesc cu bobul lung.
COMENTEAZA