Cus cus cu pui

Postat de aziz in Pui
21 Dec 2010 | 8957 vizualizari

Aici in Israel existe cred sute de variante a supei sau ghiveciului de legume pentru cus cus.ca sa nu mai spun ca beduinii fac cus cus manual din gris si faina alba sau din griu decorticat si sfarimat si la fel faina alba ,este o chestie tare laboroasa si care ia tare mult timp cel putin 2 ore;se freaca in palme grisul si faina cu f putina apa pina se formeaza bilutele de cus cus(cu cit este mai marunt cu atit gospodina este mai gospodina sa zicem asa :)) si cind in sfirsit este gata se fierbe in baie de aburi .tot aici este o oala speciala mai exact sint 2 oale suprapuse in cea mare se pune supa cu puiul la fiert iar deasupra ei se pune cus cus-ul la fiert in aburii de la supa.eu insa prefer pungutele din super market ieftine si rapide spre comoditatea mea :))))supa se face cu cit mai multe legume jos o sa scriu legumele care se pun de obicei; de aceasta data eu nu le-am avut pe toate si fiind multe se pune cite putin din fiecare.si nu in ultimul rind va rog sa remarcati foto de calitate :))mi-am reparat instrumentul :)))

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 21.12.2010, 14:50
ce bun
la 21.12.2010, 15:03
ce bunatate ai facut acolo
la 21.12.2010, 15:16
e bun si eu fac cu multe legumeeeee
la 21.12.2010, 15:36
delicios!5
la 21.12.2010, 16:38
la 21.12.2010, 17:49
mona am venit la masa ca imi este foame
la 21.12.2010, 19:03
fetele mele multumesc de aprecieri
la 21.12.2010, 19:48
la 21.12.2010, 20:09
Cat de grozav!!!
la 21.12.2010, 21:43
tanya,rux multumesc de vizita
la 21.12.2010, 23:54
ce-mi place cus-cus-ul de ridiche neagra in supa nu am auzit....trebuie sa incerc 5f
la 22.12.2010, 08:00
kamy da un gust super si eu am cascat ochii cit cepele cind am vz pe cumnata mea gustul ei fiert nu mi-a placut dar se simte in supa putin iute parca ,dar f bun,in supa asta in altfel de supa nu cred sa fie la fel nu am incercat defapt.
la 22.12.2010, 08:01
domnule motan te-am bagat cu fetele la un loc scuze ,oricum multumesc de vizita
la 28.12.2010, 09:00
Delicioasa
La Multi Ani 2011 draga Mona!
la 28.12.2010, 10:29
Mihaela multumesc de aprecieri.Sarbatori fericite si un An Nou mult mai bun si cu mult mai multe realizari

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking