Cus-cus cu pulpa de porc

Postat de RODIMUR in Porc
29 Oct 2017 | 6801 vizualizari

Cus-cusul este o mâncare tipic magrebiană și mediteraneană, care a pătruns mai greu la noi, dar pe care eu o prefer adeseori, pentru că este rapidă și are un gust foarte bun. Adeseori, prepar cus-cusul doar cu unt, ca garnitură la friptură (cea mai bună fiind, evident, aceea de purcel!) Mai multe despre cus-cus, în articolul pe care l-am postat pe site: https://www.bucataras.ro/articole/cuscusul-in-bucataria-internationala-82935.html

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 29.10.2017, 21:18
Clementina, vrei pulpele întregi, sau tăiate cubulețe?
la 30.10.2017, 08:16
la 30.10.2017, 08:42
Mulțumesc frumos, Mimi!
la 30.10.2017, 11:12
Bun!
la 30.10.2017, 11:33
Mulțumesc frumos, Dante!
la 30.10.2017, 14:30
Bun
la 30.10.2017, 14:48
Mulțumesc frumos, Xana!
la 30.10.2017, 17:04
Mi-ai dat o idee
la 30.10.2017, 18:00
Îmi pare bine, Mihaela! Eu fac mai des, pentru că-mi place și e un preparat rapid...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking