Dal Shorva- supa de linte indiana

Postat de Brindusa in Supe/Ciorbe
9 Ian 2010 | 9684 vizualizari

O "ciorba" indiana gustoasa.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 09.01.2010, 18:07
Ce coincidenta, tocmai mi-am procurat azi o punguta de 300 de grame de linte rosie.
Condimentele de mai sus le am direct de la una dintre mamele lor, adica din Maroc, asa ca.......cred ca ma voi pune la treaba .
Ca tot voiam sa caut niste retete.
la 09.01.2010, 18:43
Spor la treaba. Eu am folosit mustar negru, dar si cu cel alb merge bine reteta.
la 09.01.2010, 18:46
aaa si inca ceva PapaBun: cred ca pe acolo pe la tine gasesti frunze de curry. Astea se lasa in mancare pana la sfarsit, nu se scot ca frunzele de dafin.
la 10.01.2010, 04:25
super buna, am cautat pe net si bine ai facut ca ai inlocuit cu frunze de dafin asa am gasit ca daca nu se gasesc frunze de curry (nici nu stiam ca exista o sa le caut si eu acum de curiozitate) se pot inlocui cu dafin.
la atatea condimente cred ca e fff condimentata, buna...
la 19.01.2010, 03:20
eu abia acum am vazut reteta. Si eu niste curry si curcuma din India, sunt super incantata de ele, de-abia astept sa fac reteta asta
la 19.01.2010, 15:26
@ Adinuta: o sa te lingi pe degete
la 19.01.2010, 16:08
Eu acum observ ca am cam mancat din cuvinte in celalat comentariu al meu s-o punem pe seama poftei de supa
la 19.01.2010, 17:02
nu-ti face probleme, am inteles despre ce e vorba

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking