Desert Baigli
Postat de mimmi in Dulciuri 10 Ian 2011 | 56472 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (30)
la 11.01.2011, 14:08
ce-mi place, mai ales cu mac
la 11.01.2011, 19:34
Teo,felul acesta de baigli nu se lasa la dospit.(eventual poti sa ii lasi putin in tava).Merge totul foarte repede si sunt foarte gustosi!
la 11.01.2011, 19:36
Am uitat sa scriu faina la ingrediente,dar am modificat acum.
la 11.01.2011, 19:39
am vrut sa fac dupa reteta ta ... si am vazut ca nu aveai faina
la 11.01.2011, 19:39
dar oare cozonac cu alune a mai auzit si facut cineva??? oare cum ar iesi?
la 26.01.2011, 01:53
draga cristina sa stii ca am facut cu alune caci nu mai aveam nuca si am amestecat putina nuca ce o mai aveam cu alunele macinate si a iesit cel mai bun cozonac din viatza mea...poti sa incerci.
la 28.01.2011, 12:34
Voi incerca si eu cu alune,nu cred ca are ce sa fie rau !
la 18.04.2012, 13:40
Arata super imi place foarte,foarte mult as manca zilnic
la 17.03.2013, 16:35
Multumesc ptr, reteta, la mine e o traditie sa fac de sarbatori (Paste, Craciun)..
la 17.03.2013, 18:37
super
la 17.03.2013, 19:16
cat de bine arata
la 25.09.2013, 15:19
fara mac se poate?
la 04.10.2013, 15:57
Laura, il poti face cu nuca daca nu iti place macul
la 09.04.2018, 10:01
se fac trei foi, dar ies 2 cozonaci!
se fac trei foi, dar avem 2 umpluturi!
la 10.04.2018, 22:26
MariShin, ies doi cozonaci din compozitia de aluat. 1 cu nuca si doi cu mac
COMENTEAZA