Desert briose cu ciocolata, pentru ceai

Postat de RODIMUR in Prajituri
18 Mai 2017 | 2617 vizualizari

Brioșele însoțesc o cană cu ceai sau cafea și pot fi atât pufoase, cât și mai consistente. Pentru ceai sunt preferate brioșele mai pline, mai consistente, iar la cafea sunt bune brioșele pufoase.  

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 19.05.2017, 14:40
Mulțumesc frumos, Dante!
la 20.05.2017, 06:46
la 20.05.2017, 07:07
Bune și la !
la 20.05.2017, 07:40
Pentru cafea, am altele, mai pufoase...!
la 20.05.2017, 07:42
Mulțumesc frumos, Valclaudia!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking