Desert briose cu dovlecel si cafea

Postat de andaoana in Dulciuri
24 Mar 2017 | 1997 vizualizari

O reteta foarte gustoasa, desi poate parea ciudata din cauza dovlecelului din aluat. Prajiturile cu morcovi sunt foarte gustoase, asa ca am zis sa incerc si cu dovlecel. Sa stiti ca nu se simte deloc gustul dovlecelului, dar au o consistenta foarte faina, sunt pufoase, dar usor umede. Dupa cum puteti vedea, eu le-am pregatit impreuna cu Oana care a fost incantata de ele, mai ales ca erau negre si cu o usoara aroma de cafea.  In loc de cafea, puteti folosi cacao, adaugati in faina 2-3 linguri de cacao de buna calitate sau de pudra de roscove.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 24.03.2017, 11:41
delicioase!
la 24.03.2017, 11:59
Ce combinatie faina!
la 24.03.2017, 11:59
Ce combinatie interesanta....
la 24.03.2017, 12:21
bune bune
la 24.03.2017, 13:22
la 24.03.2017, 14:34
ce frumoase sunt briosele. si cu cafea
la 24.03.2017, 15:03
interesant, cred ca sunt delicioase!
la 24.03.2017, 16:26
Interesantă cobinație!
la 24.03.2017, 19:40
la 24.03.2017, 20:26
Ce bine arata!
la 25.03.2017, 09:51
Delicioase!
la 25.03.2017, 17:21
Super bune!
la 26.03.2017, 17:19
Interesanta combinatia!
la 26.03.2017, 21:08

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking