Desert briose cu visine si pepite de ciocolata

Postat de RODIMUR in Prajituri
4 Iun 2018 | 2210 vizualizari

Acest desert este din seria "nimic bun nu se pierde, nimic bun nu se aruncă, totul se valorifică superior"! Pentru aceste brioșe am folosit albușuri păstrate la congelator (am multe, pentru că fac adeseori maioneză și mai nou, înghețată) și vișine din dulceață (din care am făcut foarte multă, anul trecut). Rezultatul a fost mai mult decât satisfăcător: niște brioșe drăguțe și pufoase, care se vor mânca la fel de repede cum au fost preparate. Din ingredientele de mai jos am făcut 24 de brioșe.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 05.06.2018, 21:44
la 05.06.2018, 22:28
Super!
la 05.06.2018, 22:29
Mulțumesc frumos, Cătălina!
la 05.06.2018, 22:30
Așa e, Andreea! Ne-au plăcut mult...Mulțumesc!
la 05.06.2018, 22:30
Mulțumesc frumos, Katty!
la 05.06.2018, 22:31
Îți mulțumesc frumos, Gaby!
la 05.06.2018, 22:31
Mulțumesc mult, Meea, pentru apreciere!
la 06.06.2018, 12:03
Delicioase!
la 06.06.2018, 12:57
Îți mulțumesc frumos, Dante!
la 06.06.2018, 17:14
Ce buune !!!
la 06.06.2018, 17:34
Mulțumesc frumos, Mihaela!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking