Desert buturuga Foret-Noire

Postat de ctlina in Dulciuri
22 Mar 2017 | 2625 vizualizari

Reteta 400 !!! Cu aceasta ocazie va prezint o reteta celebra Forêt-Noire.  Numele ei  vine de la rachiul de cirese -Kirschwasser care este produs in zona Padurea Neagra din vestul Germaniei (Schwarzwald). Tortul Padurea Neagra este marca inregistrata in Germania, iar compozitia lui este reglementata oficial. Se specifica clar ce trebuie sa contina: blaturile pandispan de cacao, optional foaia de aluat fraged de la fund, umplutura de visine si/sau cirese precum si cantitatea minima de Kirschwasser. Legea permite atat creme albe de unt cat si de frisca si forma rotunda sau rulada. http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/02/buturuga-foret-noire-2-anisori-de-blog.html

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 22.03.2017, 18:28
Delicioasa
la 22.03.2017, 18:33
De aici vreau vreo doua buturugi....
la 22.03.2017, 18:52
la 22.03.2017, 19:31
la 22.03.2017, 19:35
Ohooooo,ce buturugă delicioasă!
la 22.03.2017, 20:17
la 22.03.2017, 21:11
Mmmm, minunata!
la 23.03.2017, 08:09
Ce bunătate!
la 26.03.2017, 23:03
Gust și eu o bucățică!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking