Desert chec cu faina integrala si drojdie

Postat de Nadyne in Retete diabetici
20 Mar 2017 | 3852 vizualizari

 Un dulce clasic, potrivit langa cafea sau pentru pachetelul de la scoala sau serviciu... Am ales drojdia in locul prafului de copt, pentru a limita aportul de sare, iar faina integrala si indulcitorul pentru a obtine un chec cu indice glicemic mai mic. Rezultatul: foarte gustos.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 20.03.2017, 13:16
la 20.03.2017, 13:22
ce chec bun
la 20.03.2017, 13:27
Ce bună ar fi o felie la cafea!
la 20.03.2017, 13:31
la 20.03.2017, 14:01
la 20.03.2017, 15:12
la 20.03.2017, 16:06
Delicios!
la 20.03.2017, 17:20
Bun
la 20.03.2017, 20:24
Ce pufosenie ne-ai adus!
la 20.03.2017, 21:19
Adauga comentariu...
la 20.03.2017, 21:28
Ce frumosi au iesit!
la 21.03.2017, 00:23
Poate ai o poză cu secțiunea!?!
la 21.03.2017, 06:55
Multumesc pentru aprecieri, dragilor! Miki, e si poza cu sectiunea!
la 21.03.2017, 07:03
Arată excelent! Merge de minune la ora asta lângă !
la 22.03.2017, 16:22
Super!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking