desert cheesecake marmorat cu ciocolata
Postat de vio_dreams in Prajituri 10 Sep 2013 | 199772 vizualizari
Nu ma dau in vant dupa cheesecake-urile coapte, insa cele preparate la rece sunt irezistibile. Cel de astazi e absolut divin si provoaca dependenta!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (60)
la 07.10.2013, 23:09
Arata minunat si cred ca este si foarte bun.
la 30.10.2013, 13:05
delicios
la 07.11.2013, 07:10
arata super
la 07.11.2013, 08:32
Cum de mi-a scapat ? ,, Piciul '' meu va fi fericit
la 10.12.2013, 15:39
Am facut-o si e dementiala. Multumim pentru reteta.
la 16.01.2014, 12:03
Arata super! O intrebare insa: nu coci blatul? spui ca-l dai la rece, atat? deloc copt? nici apoi dupa ce pui compozitia nu dai la cuptor?
la 16.01.2014, 12:24
Nickoleta, prajitura este una ce se prepara la rece. Blatul este unul de biscuiti, deci nu necesita coacere, iar crema e cu gelatina
la 16.01.2014, 14:18
Ok, mersi! Cu siguranta am sa o fac! Am tot facut cheesecake-uri si tot timpul am reusit sa le ard blatul (unele trebuiau sa stea si cate o ora la cuptor, chit ca le lasam mai putin, tot mi se ardeau!). Dar asa e super! Mult mai simplu si mai sigur!
la 16.01.2014, 17:55
Arata nemaipomenit si vreau sa o incerc. Cate grame inseamna un pliculet de gelatina ? Locuiesc in strainatate si probabil ca nu corespund cantitatile/ambalaj cu cele di Romania.
la 01.02.2014, 18:46
un pliculet de gelatina are 10 g
la 02.02.2014, 01:13
arata fantastic
la 14.02.2016, 10:53
O prajitura foarte buna! Am facut-o intr-o forma rotunda de tort de 26 cm. Data viitoare insa voi folosi mai putina gelatina la crema - 4 foi de gelatina la fiecare crema.
Multumesc.
la 15.05.2016, 00:21
arata super
la 05.04.2017, 15:58
super
COMENTEAZA