Desert clafoutis cu cirese

Postat de merisor67 in Prajituri
27 Mai 2017 | 2664 vizualizari

Clafoutis este un desert tradițional franțuzesc și se prepară în special cu cireșe negre și se servește cald, pudrat cu zahăr sau asezonat cu diverse creme. Are o textură de budincă și poate fi aromatizat după preferințele fiecăruia. Este a doua oară când prepar clafoutis cu cireșe, am mai preparat și cu alte fructe, dar parcă cel mai bine se combină cu cireșe și ca gust și ca aspect.  

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 27.05.2017, 21:47
superb
la 27.05.2017, 22:06
Minunat!
la 27.05.2017, 23:27
Ce-mi place praji asta!
la 28.05.2017, 07:17
Mulțumesc, fetelor!
la 28.05.2017, 09:53
super bun!
la 29.05.2017, 09:07
Ce deliciu! 🍒🍒🍒🍒
la 29.05.2017, 09:36
la 29.05.2017, 22:16
Foarte bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking