Desert cornulete cu iaurt
Postat de ionela2682 in Prajituri 5 Oct 2010 | 37340 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (7)
la 05.10.2010, 15:33
bun
la 05.10.2010, 16:06
oare nu ar merge stelute si apoi lipite cu magiun[sau cum ii zicem in Ardeal , silvoita ]?
la 05.10.2010, 16:21
te referi la aspect de fursecuri?
la 05.10.2010, 18:56
mi-e dor ...nu am mai mancat de mult
la 05.10.2010, 20:49
imi e pofta de un cornulet
la 07.10.2010, 21:19
Sunt excelente, si mama mea face astfel de cornulete, mie imi plac cu gem de caise! iammi...
la 11.08.2019, 03:06
strabunicii foloseau in retete, inteligent, o singura masura pentru toate ingredientele: ori o cana, ori o lingura, ori o ceasca, etc. astfel, folosind ca masura aceeasi cana, sa zicem, proportia se pastreaza indiferent de cat de mare sau mica e cana cititorului, doar ca functie de cana lui, imensa sau minuscula, preparatul iese mult, sau putin dar la fel ca si gust. sa amesteci cana cu gramele e rau. daca ma pui sa amestec 100 de grame de X si doua cani de Y trebuie sa intreb: cana de cate grame? de 200? 250? 300? o solutie eleganta ar fi sa
luati aceeasi cana folosita la masurat iaurtul si untura si sa vedeti cate cani iau cele 7-800 grame de faina. sa zicem trei cani, sau trei cani si jumate. atunci reteta va fi buna. sanatate
COMENTEAZA