Desert cornulete cu iaurt

Postat de ionela2682 in Prajituri
5 Oct 2010 | 37340 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 05.10.2010, 15:33
bun
la 05.10.2010, 16:06
oare nu ar merge stelute si apoi lipite cu magiun[sau cum ii zicem in Ardeal , silvoita ]?
la 05.10.2010, 16:21
te referi la aspect de fursecuri?
la 05.10.2010, 18:56
mi-e dor ...nu am mai mancat de mult
la 05.10.2010, 20:49
imi e pofta de un cornulet
la 07.10.2010, 21:19
Sunt excelente, si mama mea face astfel de cornulete, mie imi plac cu gem de caise! iammi...
la 11.08.2019, 03:06
strabunicii foloseau in retete, inteligent, o singura masura pentru toate ingredientele: ori o cana, ori o lingura, ori o ceasca, etc. astfel, folosind ca masura aceeasi cana, sa zicem, proportia se pastreaza indiferent de cat de mare sau mica e cana cititorului, doar ca functie de cana lui, imensa sau minuscula, preparatul iese mult, sau putin dar la fel ca si gust. sa amesteci cana cu gramele e rau. daca ma pui sa amestec 100 de grame de X si doua cani de Y trebuie sa intreb: cana de cate grame? de 200? 250? 300? o solutie eleganta ar fi sa
luati aceeasi cana folosita la masurat iaurtul si untura si sa vedeti cate cani iau cele 7-800 grame de faina. sa zicem trei cani, sau trei cani si jumate. atunci reteta va fi buna. sanatate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking