Desert cornulete de zapada

Postat de Criss in Prajituri
24 Dec 2015 | 15371 vizualizari

Cornuletele acestea sunt cele mai fragede, mai fine si mai delicate prajiturele pe care vi le puteti imagina. Dupa ce stau 2-3 zile, realmente se topesc in gura. Se umplu de regula cu mac, dar la fel de bine se pot umple si cu nuca sau chiar magiun de prune. Eu le-am facut cu mac pe toate. Ce-i drept sunt cam migaloase, dar sunt foarte spornice pentru ca ies destul de multe.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 24.12.2015, 20:04
Foarte aspectuoase!
la 24.12.2015, 20:07
Multumesc.
la 24.12.2015, 20:10
Le-am admirat de dimineata!
la 24.12.2015, 20:13
bune bune
la 24.12.2015, 20:14
Superbe si cu siguranta bune!
la 24.12.2015, 20:19
nota zece! Bravo Criss!!
la 24.12.2015, 20:26
delicioase
la 24.12.2015, 20:33
Ce frumoase-s!
la 24.12.2015, 21:05
la 25.12.2015, 02:21
Multumesc
la 25.12.2015, 16:57
Yamii, ce imi plac cornuletele cu mac!
la 26.12.2015, 14:10
Se topesc in gura!
la 26.12.2015, 15:35
Da Rocsi, chiar ca se topesc in gura. Sunt foarte fragede si pe masura ce stau se fragezesc. Numai ca nu prea stau...
la 28.12.2015, 23:03
Le-am făcut, intr-adevar fragede. Aluatul este minunat, se lucrează ușor. Am făcut cu mac, gem, rahat. Sper să reziste 2-3 zile.
la 29.12.2015, 09:46
Raluca, ma bucur ca le-ai facut. Rezista si doua saptamani si cu cat stau mai mult cu atat devin mai fragede.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking