Desert cornulete fragede
Postat de Oana in Dulciuri 10 Oct 2017 | 51188 vizualizari
Azi pregatim reteta mamei mele de cornulete fragede. Aluatul este pregatit cu unt, intins in foaie subtire, iar cornuletele le voi umple o parte cu rahat si o parte cu magiun de prune si nuca.
Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 10.10.2017, 11:09
bune bune
la 10.10.2017, 11:10
Chiar mi-e dor de cornulețe, mai ales din astea, cu magiun și nucă! Sunt foarte bune, dulci-acrișoare, de la magiun și onctuoase, de la grăsimile din aluat. O combinație perfectă! N-am mai făcut cornulețe de foarte mult timp ...! Musai să fac din nou, mai ales că am magiun proaspăt!
la 10.10.2017, 11:35
Nu te opresti din mancat!
la 10.10.2017, 11:44
Imi plac mult!
la 10.10.2017, 12:49
Tare bune! Se topesc in gura si ai manca fara numar!
la 10.10.2017, 14:18
la 10.10.2017, 21:00
la 11.10.2017, 12:30
Se fac foarte usor, chiar nu-i greu deloc! Ma bucur ca va plac!
la 11.10.2017, 17:22
Bune!
la 11.10.2017, 20:00
Se topesc in gura aceste cornulete, eu stiu asta! Din cele cu magiun vreau si eu!
la 13.10.2017, 01:39
Dacă as vrea sa pun doar nuca in cornulete, cum ar trebui pregătită ? Merci!
la 19.08.2018, 09:21
Chiar acum ar prinde bine cateva . Imi servesc cafeaua
COMENTEAZA