Desert cozonac cu smantana si nuca
Postat de rocsi_1612 in Dulciuri 27 Dec 2020 | 9343 vizualizari
"Retete festive de iarna"
De cativa ani, cand pregatesc cozonaci, folosesc reteta cozonacului fara framantare, pentru ca imi place mult cum iese si daca il infoliez se pastreaza foarte bine. Acum, am descoperit o noua reteta care a ajuns pe primul loc. Am primit un borcan de smantana de tara, din aia grasa, dar si groasa ca untul. Nu avea cine sa o manance, asa ca am zis sa pregatesc un desert cu ea. Si cum aveam pofta de o felie de cozonac cald (da, l-am taiat cat era cald, desi stiu ca nu se face asta 😀😀), am cautat o reteta de cozonac cu smantana si am dat de cea a Anytei (multumesc mult pentru reteta). A iesit minunat si dupa vreo 3 zile, timp in care l-am pastrat infoliat, mi s-a parut si mai grozav. Este o reteta ce merita pregatita!
Inapoi la reteta
|