Desert cu ciocolata si capsuni

Postat de Corina33 in Prajituri
10 Iul 2011 | 22849 vizualizari

Te lingi pe bot si mananci pana nu mai poti, cam asta as putea spune despre acest desert. Si pentru ca am ajuns - cu greu ce-i drept - la reteta cu nr. 300, va servesc pe toti cu o feliuta!

Inapoi la reteta

Comentarii (98)

la 08.09.2013, 12:03
Gaby, esti tare draguta!
la 08.09.2013, 12:04
Luiza, am folosit braza slaba de vaci pe care am mixat-o cu smantana cu mixerul vertical pana a devenit cremoasa. Daca gasest,i poti folosi crema de branza (gen Philadelfia) care nu mai trebuie mixata cu smantana.
la 08.09.2013, 12:05
Nadea, multumesc scumpo!
la 08.09.2013, 22:09
Multumesc frumos de ajutor (Corina & bursuc24) de abea astept sa o incerc . Multa sanatate si la cat mai multe retete bune
la 08.09.2013, 22:34
Multumesc Luiza, iti doresc spor la treaba si sper sa-ti placa!
la 13.12.2013, 16:26
salutare tuturor
cum ati reusit sa integrati biscuitii in doar 100gr de unt? e prima mea reteta si nu am reusit decat cu 200gr unt. e gresit? acum e la frigi. sper sa iasa bun. nu de alta dar este cadoul meu pt o persoana scumpa si nu as vrea da dau gres.
multumesc
la 13.12.2013, 16:45
Hpsin666,cred ca nu-i nimic gresit daca ai considerat ca e nevoie de mai mult unt,asta depinde si de biscuitii folositi.
Si eu folosesc mai mult unt decat alte persoane pentru biscuiti.
Ideea e sa nu fie baza de biscuiti prea moale si sa-ti sustina crema.
Sper sa reusesti sa impresionezi acea persoana draga cu desertul,cu siguranta va aprecia efortul daca nu va iesi chiar perfect.
la 20.05.2020, 15:44
Arata tare bine!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking