Ingrediente
- 150 g unt la temperatura camerei
- 120 g zahar brut
- 80 g zahar alb
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1 ou rece
- 1 galbenus
- 350 g faina alba
- 1/2 lgt bicarbonat de sodiu
- 200 g dropsuri de ciocolata
Mod de preparare
Untul la temperatura camerei l-am pus in vasul mixerului impreuna cu zaharul brut si zaharul alb. Am pornit mixerul si am lasat sa se amestece. Am pus apoi si zaharul vanilat si oul si galbenusul. Am continuat mixarea. La sfarsit am adaugat faina si bicarbonatul de sodiu si am mixat mai departe. Dupa ce s-a omogenizat aluatul, am oprit mixerul. Am adaugat dropsurile de ciocolata si am amestecat cu spatula.
Am tapetat tava de la cuptor cu hartie de copt. Am rupt din aluat bucati pe care le-am modelat intre palme dandu-le o forma rotunda, de marimea unei nuci mai mari. Le-am asezat in tava la distanta intre ele.
Le-am dat la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 9-11 minute. Cand au inceput sa se maroneasca usor pe margini, am scos tava din cuptor. Se pot servi asa cum sunt sau se pudreaza cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|