Desert fursecuri dalmatiene

Postat de RODIMUR in Dulciuri
11 Ian 2019 | 2655 vizualizari

Pe vremuri nu aduna nimeni în congelator albușurile de ouă rămase de la maioneză, sau de la unele creme. Dacă aveau timp, gospodinele preparau din albușuri câte ceva, dar dacă nu, atunci ele se pierdeau pur și simplu... Când avea timp, mama mea făcea din albușuri niște fursecuri pe care le orna, înainte de a le da la cuptor, cu nucă rumenită și mărunțită, iar când erau gata, le pudra cu zahăr. Cum mi-au rămas multe albușuri de la sărbători, am hotărât să fac și eu niște fursecuri, când n-am mai fost foarte ocupată, dar nu le-am ornat cu nucă, ci cu pepite de ciocolată și le-am numit fursecuri ”dalmațiene”... Numărul fursecurilor depinde de mărimea lor... Mie mi-au ieșit vreo 46, cam 5 fursecuri/porție...

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 13.01.2019, 17:23
minunate!
la 13.01.2019, 17:46
Mulțumesc frumos, Daniela!
la 14.01.2019, 00:01
Dragute si potrivite langa cafeluta
la 14.01.2019, 07:13
Cam așa este, Mihaela... Mulțumesc frumos!
la 14.01.2019, 09:40
Ce dalmatiene dragute!
la 14.01.2019, 10:15
Mulțumesc frumos, Georgiana!
la 17.01.2019, 18:06
Bune!
la 17.01.2019, 18:54
Mulțumesc frumos, Dantes!
la 12.12.2019, 08:09
Dragute fursecuri!
la 12.12.2019, 08:34
Îți mulțumesc frumos, Lucy!
la 12.12.2019, 12:06
Ce frumoase sunt,am sa le fac si eu
la 12.12.2019, 12:25
Ksenya, îți mulțumesc frumos pentru apreciere! Chiar merită să le faci, pentru că sunt tare drăguțe și bune...!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking