Desert pateuri cu gem de gutui

Postat de RODIMUR in Dulciuri
7 Mar 2019 | 2741 vizualizari

Pentru că mai aveam în congelator două resturi de aluat de foietaj de aproximativ 300 grame fiecare, le-am scos să se dezghețe și apoi am făcut niște pateuri delicioase cu gem de gutui. Din ingredientele de mai jos am făcut 12 pateuri cu gem și încă două mai mici, din aluatul rămas după ce l-am porționat. Nu am socotit ca timp de preparare perioada în care aluatul s-a dezghețat.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 09.03.2019, 21:14
Ce imi mai plac aceste pateuri! Deserturile cu foietaj sunt printre favoritele mele!
la 09.03.2019, 21:56
Și mie-mi plac mult foietajele...! Mulțumesc frumos, Rocsi pentru atenție!
la 18.01.2021, 22:15
Ce idee buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking