Desert pere fierte in vin, cu inghetata si frisca

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
20 Dec 2020 | 4341 vizualizari

Sezonul asta la ''Chefi la cutite'' a fost unul in care para fiarta in vin a fost vedeta, pana aici nimic nou sub soare, de aici incepe beleaua ca am avut comanda serioasa de pere fierte-n vin. Asa ca varand-nevrand m-am apucat de fonfleuri, ca asa le zic eu la chestiile astea mai trendy-flendy.Am cautat mai multe retete pana m-am oprit la cea a lui chef Florin Dumitrescu, a fost mai pe placul meu, desi nu ma dau eu in vant dupa fonfleuri din astea ( a fost bun dar nu ceva sa ma faca sa zic ''mai vreau'') e un desert fin care merge servit la mese festive.Reteta era pentru 4 pere eu am facut la dublu.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 20.12.2020, 23:17
Deliciu!
la 21.12.2020, 10:31
De acord cu tine!
la 21.12.2020, 12:34
Delicioase!
la 21.12.2020, 19:45
Ce le-ai aranjat, mai ceva ca la restaurant!
la 22.12.2020, 08:53
Toate au un inceput,Cleme!Chiar si flonfleurile!))))
la 22.12.2020, 18:30
Dar ce bine ai imbatat perele...arata senzational, imi imaginez gustul!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking