Desert placinta cu iaurt
Postat de Doinavar in Prajituri 8 Feb 2013 | 292796 vizualizari
Nemaipomenita! Am incercat prima oara si mi-a iesit la fix, mult mai bine decat ma asteptam. Cu aceasta ocazie “am inaugurat” noul vas ceramic si nu s-a lipit absolut deloc. Super!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (30)
la 26.10.2013, 13:26
Cora merge si in vasul de yenna sau tava normala.
la 26.10.2013, 19:16
mmmm o bunatate
la 27.10.2013, 00:03
deci nu imi vine sa cred ca mi-am facut cont pt asta, dar na ....
placinta este foarte buna la gust, am facut chiar azi, doar ca are o mare problema. Este foarte grasa si daca mananci mai mult de o bucate te ingretosezi de la atat ulei. dumnezeule mare cum sa pui o cana de ulei la o cantitate asa de mica de maerial si eu cand am citit reteta mi sa parut cam mult, dar am spui hai fie ca poate asa trebe dar se pare ca m-am inselat amarnic
asa ca dragele mele va rog sa nu puneti mai mult de jumatate de cana de ulei ( max jumatate ) la cantitatea aceea de compozitie daca vreti sa nu vi se faca rau dupa ce mancati 2 bucati de placinta.
la 31.01.2014, 11:45
am facut-o,e super buna !o recomand tuturor!
la 31.01.2014, 12:57
interesanta reteta o sa o incerc si eu
la 31.01.2014, 15:10
buna tare placinta asta!
la 31.01.2014, 16:03
Masoara uleiul si zaharul cu paharul de iaurt.....si poti pune foaia direct un tava si apoi pune compozitia cu polonicul(distribui compozitia cu o lingura),intre cele13-14 foi poti pune branza de vaca cu stafide(cele necesare,dupa gust),peste ultima foaie pune compozitia si renunta la sirop(daca e prea dulce).....
la 03.02.2014, 20:19
cantitatea de ulei e prea mare ....trebuie redus uleiul ....iese prea uleioasa
la 11.10.2017, 17:15
Abia aștept să o fac!
COMENTEAZA