Desert prajitura cu cocos
Postat de Anamaria7 in Prajituri 26 Apr 2011 | 62230 vizualizari
Fina si aromata!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 27.04.2011, 20:34
arata tare bine
la 28.04.2011, 21:38
s eu am facuto e delicioasa
la 31.05.2011, 15:50
vreau si eu
la 20.11.2011, 13:57
ffff buna la gust, insa am avut doua probleme, si poate ma ajutati cu cateva sfaturi
1. foaia de jos a iesit putin cam tare
2. ce pot face ca nuca de cocos sa stea mai legata in crema, crema sa nu mai fie asa sfaramicioasa
multumesc
la 20.11.2011, 18:15
Salut, Janina! Uite ce zic eu:
1. Daca dpdv al consistentei foaia a fost ok (usor de intins, nu ai mai multa faina decat trebuia), atunci inseamna ca prajitura a stat prea mult in cuptor si foaia s-a uscat/focul a fost prea tare.
2. Stratul de cocos e, de fapt, un blat si el. Daca pui prea mult cocos devin faramicios. Daca ai respectat cantitatile din reteta, poate ca albusurile au fost prea mici pentru cat cocos ai pus. O alta varianta e, din nou, ca a stat prea mult la cuptor/la foc prea mare.
Eu am mai facu greseala sa pun prea mult cocos si asta e rezultatul, se faramiteaza mult mai tare pentru ca nu exista destula bezea pentru a "muia" cocosul.
Sper ca te-am ajutat! Te pup
la 21.11.2011, 16:42
salut,
multumesc mult pt sfaturi,
am respectat cantitatile, insa poate la crema de nuca de cocos albusul de ou nu e ca cel de " acasa" , aici in fr albusurile de ou sunt f apoase
dar data viitoare o sa tin praji mai putin in cuptor si o sa pun 200 gr de nuca de cocos in loc de 250, si iti voi spune ce a iesit
te pup si mai asteptam retete buneeeeeeeee
la 29.11.2011, 22:51
Janina, ma bucur mult ca te-a m ajutat! da... astept si eu sa am timp sa mai fac ceva bun... deocamdata sunt in Cluj, la camin... no cuptor no camera s-a stricat
la 29.11.2011, 23:10
Sunt lesinata dupa prajiturile cu nu ca de cocos
Era sa scriu dupa cocos , dar se interpreta gresit
COMENTEAZA