Desert prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de zmeura
Postat de oanapl in Prajituri 20 Apr 2020 | 4479 vizualizari
"aluaturile de casa"
Pentru această rețetă am avut ca sursă de inspirație o rețetă de la Dia, căreia îi mulțumesc pentru idee și o pup.
Eu aveam o frică de foile coapte pe fundul tăvii. Le-am tot evitat, dar nu știam cât de ușor se fac și cât de delicioase sunt. Aceste foi de aluat sunt atât de fragede încât se topesc în gură. Intenționez să le pregătesc și cu alte umpluturi. Îmi plouă în gură numai când mă gândesc la această prăjitură. Neapărat să le pregătiți și voi și să vă convingeți cât sunt de bune!
Eu am înlocuit vișinele cu zmeură (deoarece asta aveam eu în congelator), iar voi puteți încerca rețeta și cu alte fructe: mure, cireșe etc.
Inapoi la reteta
|