Desert prajitura cu foi de bezea si nuca caramelizata

Postat de diaconta in Prajituri
21 Ian 2018 | 7782 vizualizari

M-am gândit că ar fi bine să dau o utilitate albuşurilor de ou păstrate la congelator. Dacă tot aveam şi nucă, de la grădină, am pregătit aceasta prăjitură. Pentru umplutură am preferat o cremă de vanilie cu lamâie.   Straturi de blat crocant cu nucă, cremă de vanilie acrişoară, nucă şi caramel. Ce poate fi mai bun?

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 22.01.2018, 10:50
foarte buna , bravo
la 22.01.2018, 11:56
la 22.01.2018, 16:47
Delicioasa!
la 22.01.2018, 19:37
combinatie delicioasa!
la 22.01.2018, 20:55
Foarte buna!
la 22.01.2018, 21:19
Cat de buna poate fi, ce combinatie pe gustul meu ai aici! Bravo!
la 22.01.2018, 22:00
Yammy! Arata foarte bine
la 24.01.2018, 11:08
waw! Ma trimite cu gandul la Egiptean Minunata prajitura !
la 24.01.2018, 22:12
Prajitura perfecta!
la 25.01.2018, 08:21
Nici nu mai am cuvinte sa spun ceva...tastatura mea....inoata !
la 27.01.2018, 21:12
Va multumesc tuturor pentru aprecieri si va imbratisez cu drag
la 30.01.2018, 01:55
Deliciu a la Dia

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking