Desert prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si crema
Postat de madi_marin in Prajituri 15 Aug 2010 | 130031 vizualizari
By Laura Sava......cu mici modificari.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (35)
la 08.01.2014, 23:17
Buna,am facut eu prajitura,a iesit foarte buna la gust,dar la design nu ma pricep foarte bine.Am ales sa o fac deoarece nu este nevoie de faina ...
la 25.01.2014, 19:38
la blat nu este deloc faina?
la 05.04.2015, 02:31
Ati putea sa imi spuneti cu ce ar merge insiropat blatul ?
la 28.07.2015, 17:09
Am ales si eu prajitura aceasta pt ca e fara faina, ca atunci cand se cere faina la blat ... dar in loc de crema am pus budinca de vanilie 2 pachete.... off acei musafiri neasteptati
puteti omite linguri mari de zahar, folositi doar atat cat sa intareasca spuma de albusuri, pt ca cocosul ii da gust si consistenta indeajuns, iar blatul tineti la cuptor mic/mediu, ca altfel se arde cocosul si ramane cu un gust acru ...
COMENTEAZA