Ingrediente
- 1 kg piersici
- 6 oua
- 200 g zahar
- 200 g faina
- 100 ml ule
- 50 ml apa
- 2 plicuri zahar vanilat
- un praf de sare
- 1 plic praf de copt
- esenta de rom
- esenta de vanilie
- scortisoara
- cardamom
Mod de preparare
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu zaharul si cu praful de copt stins in otet. Galbenusurile le mixam cu apa, uleiul, praful de sare, zaharul vanilat, esentele, scortisoara si cardamomul, apoi le adaugam peste albusuri impreuna cu faina si le amestecam. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem compozitia apoi asezam piersicile feliate. Dam la cuptorul preincins la 200 grade pana trece testul cu scobitoarea. Servim cu pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|