Desert prajitura Greta Garbo
Postat de Toamna07 in Prajituri 19 Oct 2012 | 246790 vizualizari
Am pregatit o prajitura minunata din cartea de bucate a Silviei Jurcovan, o achizitie recenta dar extrem de utila si interesanta!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (60)
la 22.03.2013, 02:42
tare bine a iesit
la 22.03.2013, 12:18
Ma bucur!
la 15.04.2013, 20:11
Conteaza de cit este tava? Smintina varsata este buna? Foile se intind
bine usor nu se rup?
la 15.04.2013, 20:17
la cald? si la cuptor? adica?
Ma lamureste cineva.
la 27.05.2013, 18:26
arata demential!
la 27.05.2013, 19:05
da eu mi-am dat seama cum se face se antind foile asa crude se pune prima foaie an tava an care se coace prajit ura se pune crema pe .prima foaie se pune iara foaia urmatoare si tot asa pana la pe-n ultima ca pe ultima foaie nu se pune crema si se baga la cuptor asa cu foile crude si crema antr-e ele ff interesanta prajitura
la 28.05.2013, 07:51
yammy
la 08.07.2013, 18:10
MULTUMESC!!!!!!!!!!!!
la 22.09.2013, 12:46
na, că i-a venit timpul E la cuptor, glazura mai pe seară
la 16.10.2013, 09:15
Imi place foarte mult ca are multe ingrediente pe care de obicei le ai mereu in casa. In plus e si foarte gustoasa
la 30.11.2013, 01:24
Unde lucuiesc eu,nu este smantana ca la noi,doar f.subtire,o pot inlocui cu mascarpone?
la 21.12.2013, 00:07
in toate tarile din Europa este Crem-fresch care este ca smantana din Romania
la 06.01.2014, 10:34
ce prajitura buna !
COMENTEAZA