Desert prajitura Kati

Postat de trifadalia in Prajituri
2 Ian 2019 | 5468 vizualizari

Este o prajitura foarte veche, cunoscuta in ungaria sub denumirea de Kati tészta, un diminutiv al numelui de Ecaterina. Este prajitura copilariei, cu una dintre foi care se sfarma, devenind baza de crema si cu o bezea din albusuri de ou, care pe vremuri se punea cruda peste prajitura, acum punanadu-se pe foc. 

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 02.01.2019, 17:53
la 02.01.2019, 18:03
la 02.01.2019, 19:32
Pffff, minunată! A fost prima mea rețetă postată pe Bucătăraș!
la 02.01.2019, 19:37
Prajitura Kati este minunata si super delicioasa! Nu poti refuza asa bunatate!
la 02.01.2019, 19:59
Ce pofta mi-ai facut, este delicioasa!
la 02.01.2019, 20:17
Una dintre prăjiturile mele preferate!
la 03.01.2019, 09:38
Ce buna e!
la 03.01.2019, 13:57
Delicioasă!
la 05.01.2019, 10:00
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking