Desert prajitura Noaptea venetiana

Postat de nadina73 in Prajituri
31 Mar 2010 | 54085 vizualizari

Extraordinar de buna!

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 25.04.2013, 09:53
excelenta
la 29.03.2015, 19:03
Am incercat-o,dar nu stiu din ce motiv crema mi-a iesit foarte subtire
la 30.03.2015, 19:08
Buna Bia da acuma vad nu e trecut faina care se pune in pep.Deci in crema trebuie amestecat galbenusurile cu linguri de faina si apoi cu laptele,,,,,,,se pun pe foc amestecand continu pana se ingroasa.se lasa la racit.Se mixeaza untu si se amesteca cu pepu racit.Da e vina mea acuma vad nu e trecut faina.imi cer scuze

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking