Desert prajitura Primavera
Postat de ancutsa in Prajituri 4 Feb 2020 | 1580 vizualizari
Pentru că toată lumea îmi cerea ceva dulce pentru week-end, am pregătit o prăjitură cu blat de cacao, glazură de ciocolată și frișcă în două culori. M-am jucat cu ornamente de decor de toate felurile și a ieșit așa veselă și primăvăratică, încât i-am spus Primavera.
Pentru decor, am folosit frișcă două treimi simple, o treime colorată în roz, cu ce credeți? Cu zeamă de la salata de sfeclă roșie. Da, ați citit bine, deși lichidul conține oțet, după multe experimente în bucătărie, de Sărbători, când aveam mare nevoie să decorez turta dulce și nu mai aveam roșu, am testat la un moment dat și cu zeamă de la salata de sfeclă roșie și am fost foarte încântată pentru că este stabilă și la frișcă și la ciocolată albă. Amestecați bine, cu o linguriță și chiar dacă, la un punct, o să vi se pară că se brânzește, totuși continuați să amestecați până se omogenizează. Este o culoare frumoasă și naturală.
Inapoi la reteta
|